Schoenen voor steunzolen in regio Lier, Boechout en Heist-op-den-Berg

Bent u op zoek naar schoenen voor steunzolen en woont u in regio Lier en omstreken? Onze schoenenwinkel, gelegen aan de Liersesteenweg 6 in Berlaar, is perfect bereikbaar voor inwoners van Lier en heeft een ruim aanbod aan schoenen voor steunzolen. Ook inwoners van Boechout en Heist-op-den-Berg verwelkomen we graag in hun zoektocht naar het paar schoenen voor hun steunzool. Via de N10 bent u er zo!

Op zoek naar schoenen met steunzolen?

Ontdek ons aanbod aan schoenen voor steunzolen nabij Lier

Verloopt de zoektocht naar schoenen voor steunzolen wat moeizaam in regio Lier? Onze schoenenwinkel is trots op het aanbod dat wij aanbieden. Als vrouw kan u kiezen uit meer dan tien stijlvolle merken waaronder Ara, Nero Giardini, Mephisto en Gabor. Heren hebben de keuze uit vier merken: Cycleur de Luxe, Lloyd, Mephisto en Xsensisble. Wenst u toch een paar schoenen zonder voetbed te passen? Kijk gerust eens naar ons algemeen assortiment van dames- en herenschoenen. We zijn ervan overtuigd dat we samen met u de perfecte schoenen voor uw steunzool zullen vinden in regio Boechout en Heist-op-den-Berg! Heeft u dé schoenen voor uw steunzool gevonden in onze winkel nabij Boechout en Heist-op-den-Berg, maar is uw look nog niet compleet? Kijk eens tussen ons assortiment aan handtassen!

Kom onze schoenen voor een steunzool bekijken

Heeft u online een paar schoenen voor steunzolen gevonden dat u wilt passen en woont u in de buurt van Lier? Maak een afspraak of spring gewoon voor schoenen voor een steunzool eens binnen bij Schoenen Conny in Berlaar, in de omgeving van Heist-op-den-Berg, Boechout en Lier. Hier vindt u een team vol enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers dat met u op zoek gaat naar de perfecte schoenen voor uw steunzool in regio Boechout en Heist-op-den-Berg. Heeft u toch nog vragen? Bel gerust naar +323 482 14 34 of stel ze via het contactformulier, we helpen u graag verder.

Wees welkom op onze

opendeur weekends

 9 – 10 & 16 – 17 maart
( zo van 10u – 16u )