Herenschoenen voor steunzolen dichtbij Lier

U vindt al jarenlang kwaliteitsvolle herenschoenen voor steunzolen in onze winkel dicht bij Lier. Kan u maar geen stijlvol paar herenschoenen voor steunzolen vinden in de regio rond Lier? Dan bent u vast nog niet binnengestapt bij Schoenen Conny. Onze winkel, gelegen aan de Liersesteenweg 6 in Berlaar, is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken voor wie van Lier komt, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Op zoek naar steunzolen voor heren?

Ontdek ons aanbod aan herenschoenen voor steunzolen dichtbij Lier

Het aanbod aan herenschoenen voor steunzolen in onze schoenenwinkel vlak bij Lier bestaat uit vier topmerken. Bent u op zoek naar een paar sportieve herenschoenen voor steunzolen in regio Lier, dan past Cycleur de Luxe waarschijnlijk het best bij u. Heeft u liever een stijlvolle herenschoen? Mephisto heeft verschillende modellen die stijl uitstralen. Verder bieden we ook nog verschillende schoenen van Lloyd en Xsensible aan.

Bekijk ons ruime aanbod aan herenschoenen voor steunzolen in regio Lier

Heeft u online iets gevonden dat bij u past? Kom langs in onze winkel in Berlaar en pas het paar schoenen voor steunzolen dat u verkiest! Zit u toch met vragen? Spreek gerust één van onze collega’s aan. U kan ook bellen naar +323 482 14 34 of uw vragen stellen via het contactformulier. Ons team heeft jarenlange ervaring en biedt u met plezier een antwoord op al uw vragen!

Wees welkom op onze

opendeur weekends

 9 – 10 & 16 – 17 maart
( zo van 10u – 16u )