Stap in stijl,
stap vol zelfvertrouwen

Ben je op zoek naar een schoenenzaak met een uitgebreide keuze schoenen voor dames of heren? Bij Schoenen Conny in Berlaar ben je aan het juiste adres!

Wij danken onze goede reputatie niet alleen aan ons uitgebreide assortiment schoenen en lederwaren / handtassen, maar vooral ook aan onze klantvriendelijke service. Ons deskundige team zet alles in het werk om je te helpen bij de keuze van de perfecte schoen. Daarvoor kijken we niet op tijd noch moeite. Een modelletje meer of minder uit de kast halen, daar halen wij onze neus niet voor op!

Onze winkel

Al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde

Schoenen Conny is al meer dan 50 jaar lang een gevestigde waarde in Berlaar en omgeving, dankzij haar uitgebreide aanbod dames- en herenschoenen van kwaliteitsmerken zoals Gabor, DL Sport, Mephisto, Nero Giardini, Hispanitas, Softwaves, Floris Van Bommel, Xsensible,Nathan-Baume, GP Design… Je kan bij ons terecht voor een grote keuze in damesschoenen, zoals pumps, sneakers, sandalen, enkellaarsjes, laarzen en ballerina’s en in herenschoenen, zoals mocassins, cityschoenen, sneakers, boots en chique schoenen. En omdat wij comfort hoog in het vaandel dragen, bieden we u tevens een zeer uitgebreide keuze in modieuze comfortschoenen, zoals schoenen met een los voetbed voor uw eigen steunzool op maat. Tot slot vind je bij ons ook een mooi aanbod handtassen en lederwaren.

Wie we zijn

Passie voor vakmanschap

Onze winkel is meer dan alleen een plek om schoenen te kopen, het is een eerbetoon aan de onvergetelijke Conny, wiens liefde en vakmanschap ons blijft inspireren. 

Met trots zetten wij haar nalatenschap voort, elke dag opnieuw. Onze missie is eenvoudig: het voortzetten van haar droom, het delen van haar passie met onze klanten, en het beste in iedereen naar boven halen.

Wees welkom op onze

opendeur weekends

 9 – 10 & 16 – 17 maart
( zo van 10u – 16u )