Ara schoenen voor steunzolen

Bent u een fan van Ara schoenen maar zoekt u specifiek naar schoenen voor steunzolen? Schoenen Conny in Berlaar heeft een groot assortiment van Ara schoenen speciaal bedoeld voor mensen met steunzolen.

Op zoek naar schoenen met steunzolen?

Ons aanbod aan Ara schoenen voor steunzolen

Het aanbod aan damesschoenen voor steunzolen van het merk Ara is enorm gevarieerd. Zo bieden we sneakers, ballerina’s, mocassins, pumps en botjes aan. U zal dus vast een model vinden dat u aanstaat. Moest u toch wat verder willen kijken, hebben we ook tal van andere merken van schoenen voor steunzolen. Herenschoenen voor steunzolen van het merk Ara bieden we helaas niet aan. Wel verkopen we andere, stijlvolle herenschoenen voor steunzolen. Onze collega’s helpen u graag en geven advies op maat zodat u toch een paar schoenen kan vinden dat bij u past.

Kom langs en ontdek of het schoentje past

Heeft u een paar schoenen voor steunzolen gevonden? Of zag u een ander paar dat u aansprak? Spring gewoon binnen met uw steunzolen en dan kijken we of het schoentje past. Onze winkel is gelegen in het centrum van Berlaar en is makkelijk te bereiken voor omliggende gemeentes, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, en beschikt over een ruime parking. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +323 482 14 34 of vul het contactformulier in.

Wees welkom op onze

opendeur weekends

 9 – 10 & 16 – 17 maart
( zo van 10u – 16u )