Van het merk Xsensible een sneaker kopen

U kiest best voor het merk Xsensible indien u graag een hippe en comfortabele sneaker wilt kopen. Comfort is van groot belang in onze winkel in Berlaar, bij Lier. Bij ons vindt u tal van schoenen voor steunzolen, voor zowel mannen en vrouwen. Ook mooie accessoires zoals handtassen en riemen vindt u terug in ons assortiment.

Ben je geïnteresseerd in Xsensible sneakers?

Ontdek het merk Xsensible wanneer u een comfortabele sneaker wilt kopen

Het merk Xsensible biedt schoenen aan waarin u met alle comfort uw steunzolen kunt dragen. Bij Xsensible vindt u voor elke gelegenheid een trendy, klassieke of hippe sneaker. De sneakers van dit degelijke merk worden verdeeld over de hele wereld, tot in Japan en Singapore. Ook voor sneakers van een ander merk, zoals Ara en River Woods, zijn wij de geschikte winkel voor u.

Bezoek onze winkel en ontdek ons assortiment

U kunt steeds langskomen in onze winkel in Berlaar, bij Lier, om ons ruime assortiment aan dames- en herenschoenen voor steunzolen, te ontdekken. Daarnaast kunt u rekenen op de diensten van onze medewerkers, die u graag helpen bij het uitkiezen van een gepaste sneaker, van bijvoorbeeld het merk Xsensible. U kunt ons bij vragen contacteren door te bellen naar +323 482 14 34 of via het contactformulier!

Wees welkom op onze

opendeur weekends

 9 – 10 & 16 – 17 maart
( zo van 10u – 16u )