Damesschoenen voor steunzolen nabij Lier

Zoekt u naar een paar damesschoenen voor steunzolen in regio Lier? Schoenen Conny, gelegen aan de Liersesteenweg 6 in Berlaar, is makkelijk te bereiken voor inwoners van Lier via de N10 en heeft een uitgebreide collectie aan stijlvolle damesschoenen voor steunzolen.

Op zoek naar steunzolen voor dames?

Vind uw paar damesschoenen voor steunzolen in onze winkel nabij Lier

U kunt kwaliteitsvolle damesschoenen voor steunzolen terugvinden in onze schoenenwinkel nabij Lier. Als klant heeft u de keuze uit meerdere merken! Zoekt u naar een paar damesschoenen met een dikkere zool? Dan is Cycleur de Luxe dé optie voor u. Of bent u toch eerder fan van een wat fijnere schoen? Wij raden Ara aan. Uiteraard hebben we nog andere topmerken zoals Gabor, Nathan-Baume, Xsensible en Nero Giardini met elk tal van modellen!

Kom langs en wij helpen met uw zoektocht

Naast ons ruime aanbod aan damesschoenen voor steunzolen, staat Schoenen Conny uit Berlaar, regio Lier, ook voor uitstekende klantenservice. Woont u in de buurt van Lier en twijfelt u nog over het juiste paar damesschoenen voor steunzolen? Maak gerust een afspraak via +323 482 14 34 of kom gewoon langs in de winkel. Eén van onze enthousiaste collega’s beantwoordt graag uw vragen en helpt u in uw zoektocht naar uw perfecte paar damesschoenen. Wie weet vindt u zelfs nog een bijpassende handtas!

Wees welkom op onze

opendeur weekends

 9 – 10 & 16 – 17 maart
( zo van 10u – 16u )