Schoenenwinkel nabij Herenthout

Onze schoenenwinkel is al bijna 50 jaar een gevestigde waarde in Berlaar en omliggende gemeentes zoals Herenthout, Boechout, Lier en Heist-op-den-Berg. Wat heeft Schoenen Conny buiten die jarenlange ervaring nog te bieden? Kijk online of kom gewoon langs in onze schoenenwinkel in regio Lier, Boechout en Heist-op-den-Berg en ontdek het zelf!

Schoenenwinkel met geschiedenis nabij Herenthout met een ruim aanbod voor vrouwen én mannen

Als klant bij onze schoenenwinkel nabij Herenthout, Lier, Heist-op-den-Berg en Boechout geniet u van een groot assortiment aan schoenen. Zo kan u kiezen uit meer dan tien merken van damesschoenen waaronder Ara, Gabor, DL Sport, GP Design en Rohde. We verkopen allerlei modellen zoals sneakers, ballerina’s, pumps, sandalen en laarzen. Ook mannen hebben een uitgebreide keuze tussen merken zoals Mephisto, Xsensible, Lloyd en Cycleur de Luxe en modellen gaande van iets sportievere sneakers tot stijlvolle mocassins. Onze schoenwinkel in de buurt van Lier, Boechout en Heist-op-den-Berg verkoopt ook schoenen voor steunzolen. Kijk gerust eens naar ons aanbod in steunzolen voor dames en voor mannen.

Zoek samen met onze medewerkers naar uw perfecte paar

De klant is voor ons enorm belangrijk. Onze medewerkers zijn niet alleen klantvriendelijk, ze geven ook advies op maat zodat u ongetwijfeld het perfecte paar vindt. Draagt u steunzolen? Dat is geen probleem! Die zijn ontwikkeld met een los voetbed. Samen met één van onze medewerkers vindt u vast de juiste schoen die perfect past. Is uw look nog niet compleet? Kijk gerust eens in de winkel voor een bijpassende handtas!

Kom langs in onze schoenenwinkel

Wanneer u onze schoenenwinkel in de omgeving van Herenthout, Lier, Heist-op-den-Berg en Boechout bezoekt, zult u al snel merken dat u kunt genieten van een enorm assortiment waaruit iedereen kan kiezen. Daarnaast hebben we een uitstekende ligging, bereikbaar voor iedereen. Onze schoenenwinkel is gelegen aan de Liersesteenweg 6 in Berlaar, vlak bij Herenthout. De schoenenwinkel is makkelijk te bereiken voor inwoners van omliggende gemeentes zoals Lier, Boechout en Heist-op-den-Berg via de N10. Kijk online naar onze webshop of spring eens binnen om een kijkje te nemen! We verwelkomen je graag in onze schoenwinkel in Herenthout!

Wees welkom op onze

opendeur weekends

 9 – 10 & 16 – 17 maart
( zo van 10u – 16u )